Skip to content

Mijn ervaring over de Anwärter!

Tijdens de zomeropleiding in Hintertux heb ik mijn Anwärter diploma gehaald met behulp van Snowsports. Snowsports heeft onze groep goed voorbereid op de opleiding door bij aankomst in Oostenrijk een fanatieke training te geven op de berg. Tijdens de training hebben wij veel meters gemaakt, werd de basishouding alvast uitgelegd en konden wij wennen aan de hoogte, het materiaal en de sneeuw. Erg fijn om zo aan de opleiding te beginnen!
Gedurende de 10-daagse opleiding sta je in de ochtend al vroeg op de piste en krijg je in de middag college over uiteenlopende vakken als lawinekunde, materiaalkunde en bewegingsleer. De combinatie van praktijk en theorie is erg leerzaam, maar op sommige momenten best pittig. Gelukkig staan de begeleiders en trainers van Snowsports elke minuut van de dag voor je klaar. Ze beantwoorden vragen, helpen bij het studeren en bereiden je voor op de examenonderdelen.
Naast het skiën en studeren is er natuurlijk ook genoeg tijd voor gezelligheid. Zo kan je in het hotel een welverdiend drankje drinken aan de bar, poolen of naar de sauna.


Wij hadden een gezellige groep met een diverse samenstelling (jong en oud) en hebben veel plezier gehad.
De kracht van Snowsports is de passie die zij hebben voor skiën, snowboarden en het lesgeven daarin. Zij kunnen je alles vertellen over het werk als skileraar en wat daarbij komt kijken. De begeleiders en trainers van Snowsports zijn verder erg professioneel, behulpzaam en altijd in voor gezelligheid. Het was voor mij mede door Snowsports een reis om nooit te vergeten en ik hoop deze winter aan de slag te gaan als skilerares in Oostenrijk.

Facebook
Twitter
LinkedIn

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *