Blogs, vlogs en recensies

Ben jij van plan om skileraar te worden? Dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk weten van onze opleidingen. We kunnen je hier natuurlijk van alles over vertellen. Waarschijnlijk ben je ook benieuwd naar de verhalen van oud-deelnemers. Op deze pagina lees je van alles over ervaringen van onze oud-deelnemers. Tijdens onze vlogs nemen we je een dagje mee de piste op.

Blogs

blog
Blog van Lynn

 Daar ging ik dan. 4 juli 2020 stapte ik samen met Snowsports de bus in richting Oostenrijk om met mijn anwärter opleiding te starten🚍. Ik

Lees meer »
blog
Blog van Anique

HAKUNA MATATA Geen zorgen, want juf helpt je! Wat een fantastische yell. Met een mooie betekenis voor de week, dag, uur en minuut. Je moet

Lees meer »
deelnemers
Blog Silas

Blog van Silas In de zomer van 2020 heb ik eindelijk het eerste deel van mijn droom na kunnen jagen; het halen van een Anwärter

Lees meer »
blog
Blog van Pomme

Blog van Pomme Elke ochtend wakker worden en de frisse berglucht in stappen. Met een verse sap en lekker broodje stap je de skischool binnen.

Lees meer »

Vlogs

Recensies

Deze zomer heb ik bij Snowsports Nederland mijn Anwärter snowboard gehaald. Het was een super toffe week, met een hele gezellige groep, leuke Ausbilders, goede begeleiding zowel voor als tijdens de opleiding en eigenlijk alles was goed geregeld! Het is zeker aan te raden om bij Snowsports Nederland je ski- of snowboardopleidingen te doen!
 
                    – Romy Nederlof – 
 
 
 

Snowsports Nederland is een vriendelijke, frisse organisatie die je voor, na en tijdens de opleiding goed begeleidt. De begeleider(s) die mee gaan naar de opleiding zorgen ervoor dat alles goed gecommuniceerd is tussen de groep en het skileraarverband en zorgen voor een fijn hotel, met fijn eten en een hoop gezelligheid! Boek je bij Snowsports Nederland, dan boek je niet alleen een opleidingsweek om nooit te vergeten, maar word je ook warm ontvangen en maak je een hoop nieuwe vrienden. 

 

                 – Fréderique van Tiel – 

 

Tijdens de anwärter opleiding een goed verblijf, goede begeleiding en heel erg veel gezelligheid gehad. Stefan van Snowsports Nederland regelt alles top en is erg behulpzaam. Ook bij anderen kan je altijd terecht met je vragen. Onvergetelijke gezellige week gehad dankzij Snowsports Nederland.
 
                     – Kim Horsselenberg –