Skip to content

Anwärter opleiding: dit moet je weten!

Anwärter opleiding: dit moet je weten!

Ben jij iemand met een passie voor skiën? En word jij zo warm van skigedachtes dat de sneeuw om jou heen smelt? Dan is de Anwärter opleiding echt iets voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste skiërs die van hun hobby werk willen maken. Ben jij die persoon? Schijf je dan nu in voor de opleiding en wordt skileraar! 

Opleidingen 
Wij, van Snowsports, organiseren Oostenrijks gediplomeerde Anwärter opleidingen. Hierbij ben je de hele dag bezig met skiën. Elke ochtend krijg je skitraining, leert veel over skitechnieken en word je een betere skiër. Daarnaast leer je ook lesgeven, uitleggen, demonstreren en feedback geven. In de middag worden de praktijktrainingen ondersteund met theorie. In de avond heb je dan altijd nog tijd om alles na te bespreken en vragen te stellen aan de coaches van Snowsports.
Onze 10-daagse opleiding is altijd inclusief:

·       Luxe sport hotel o.b.v. halfpension gedurende de opleiding

·        Skipas gedurende de opleiding

·        Nederlandstalige begeleiding

·        Baangarantie bij de leukste Oostenrijkse skischolen

Wij hebben ook een 20-daagse Anwärter opleiding! Voorafgaand aan de opleiding zal je een 10-daagse voorbereiding. Daar krijg je 8 dagen techniek- en examentraining, daarnaast zit bij de 20-daagse Anwärter ook een 2-daagse kids expert opleiding. Naast de 3 aanvullende trainingen levert de 20-daagse opleiding jou ook deze bijkomstigheden:

·        Online taalcursus Duits voor skileraren*

·        Vervoer met bus of nachttrein naar Oostenrijk*

·        Vervoer naar de skischool

·        Masterclass skileraar

·        Snowsports verzekering (ÖSV)

Wij proberen jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de Anwärter. Dit doen we door het geven van Webinars en trainingen. Je kunt ook persoonlijk contact met ons opnemen, via hier

Webinar
De eerste indruk van de opleiding en wat je te wachten staat krijg je op onze Webinar te horen. Hier wordt uitleg gegeven over wat jij kan verwachten van de Anwärter opleiding. Ook beantwoorden we gelijk al jouw vragen. Mocht je niet kunnen tijdens de live Webinar, kijk dan de ondemand Webinar terug! Deze Webinar kan op elk moment teruggekeken worden.

Training
Snowsport geeft ook trainingen in Nederland! Momenteel ben je eigenlijk nog toerist en moet je nog veel techniek bijleren om skileraar te worden. Zorg daarom dat jij extra goed voorbereid bent op de opleiding door in Nederland al trainingen te volgen. Je krijgt één of twee dagen lang training met persoonlijke tips & tricks, een video analyse en bespreekt de kernbegrippen in het Duits. Daarnaast leer je alvast de juiste skipositie en skitechnieken die je moet demonstreren tijdens de praktijkexamens. Boek nu hier! 

Schrijf je in!
Voel jij na het lezen van deze tekst dat deze opleiding echt iets voor jou is? Schrijf je nu in en dan zien wij jou binnenkort in de sneeuw!

*Optioneel bij een 10-daagse opleiding.