Skip to content

Blog van Anique

HAKUNA MATATA 🦁
Geen zorgen, want juf helpt je! Wat een fantastische yell. Met een mooie betekenis voor de week, dag, uur en minuut🕰. Je moet je voorstellen dat sommige kinderen willen skiën, maar bang zijn of helemaal niet willen skiën en voor oppas op ski-les zijn gezet. Hoe zorg jij er toch voor dat al deze kinderen om 5:00 springend naast het bed van hun ouders staan?🥳
 
Juf Anique zorgt ervoor dat plezier voorop staat en er een vertrouwd gevoel vanuit de kinderen in haar is en in de groep. Kun je dit afvinken, dan is er mogelijkheid dat het kind kan gaan leren! Wij weten allemaal dat kinderen graag willen spelen, doe dit dan ook! Verse sneeuw? Vergeet dan echt niet boven op de berg na een stukje skiën hierin te gaan spelen ❄️!
 
Ook gebruikt Anique veel kleuren in haar materiaal en geeft zij andere benamingen aan een oefening! Politie en boefje 👮‍♀️ , Kat en muis of jij bent de brandweerauto en gaat het vuurtje blussen 🔥 ! Een high stok, high five, boks of knuffels kunnen nooit genoeg zijn en liedjes zingen in de liften of tijdens het skiën is erg gezellig 🎶 !
Ouders zijn enorm benieuwd naar hun kind en vinden het leuk op de hoogte gehouden te worden door filmpjes of foto’s 📸 ! Hoe ziet mijn kind eruit na een bord pasta? Maar voornamelijk is het zien van plezier belangrijk! Heeft het kind van de ouders plezier op ski-les en in het skiën, dan heb jij ervoor gezorgd dat de ouders ook een fijne vakantie hebben.
Een betere werkplek dan op de latten in de sneeuw, op de berg en met kinderen bestaat er niet! Ook maken haar collega’s, andere vakantiegangers en een biertje in haar hand, dit werk goudwaard 🥇!