Skip to content

Vervoer & Hotels

Weet jij al zeker dat ski -of snowboardleraar worden iets voor jou is? Ben jij er al van overtuigd dat jij de opleiding wilt volgen? Kom dan eens kijken bij één van onze informatiedagen en volg een gratis proeftraining. Je kunt de presentatie ook thuis volgen via een online webinar!

De kennismaking begint al op reis!

Vervoer

Snowsports Nederland biedt de mogelijkheid om vervoer naar Oostenrijk bij te boeken, zodat je je over de reis naar de bergen geen zorgen hoeft te maken.

Per touringcarbus of met de nachttrein vertrekken wij ‘s avonds naar Oostenrijk, alwaar wij ‘s ochtends tegen 10 uur aankomen.

Prijs

Prijsvervoer naar Oostenrijk:

  • Enkele reis Oostenrijk: € 149,-
  • Retour reis Oostenrijk: € 298,-

Let op!

Je kunt het vervoer aanklikken op het aanmeldformulier, of los bestellen na het boeken van je opleiding.
  • Er wordt het meest gebruik gemaakt van de bus naar Oostenrijk. Indien het vervoer per trein is, wordt dit tijdig aan de deelnemers kenbaar gemaakt.
  • Retour is alleen direct na de opleiding, dus niet na het werken in Oostenrijk. De retourreis is altijd op de dag van het examen of maximaal 1 dag erna.

Wat mag er mee?

‘Neem mee wat je zelf kunt dragen’ is een goede richtlijn als je gaat inpakken. Meestal komt dit neer op een koffer of grote tas, een rugzak, skischoenen of snowboardschoenen en ski’s & skistokken of snowboard.

Pak je Rust!

Snowsports Hotels

Met Snowsports Nederland verblijf je in luxe en verzorgde accommodaties waar je je goed kunt voorbereiden op de intensieve opleidingsdagen. De hotels van Snowsports zijn voorzien van:

  • Ruime slaapkamers
  • Gratis WiFi
  • Uitgebreid ontbijt buffet
  • Afwisselende diners
  • Studieruimtes
  • Gezellige bar voor ontspanning
LANERSBACH HINTERTUX

Hotel Pinzger

Tijdens de zomeropleidingen verblijven we in Hotel Pinzger in Lanersbach. Dit hotel heeft alles wat wij zoeken. Ruime kamers, goed eten, studieruimtes, een gezellige bar, wellness en een bushalte naar de gletsjer voor de deur. 

Good hotel in which I could learn quietly, but also in the evening I could have a drink in the hotel bar or in the pub in the village. And after skiing I went into the wellness area! Super luxury!

Westendorf

Hotel Mesnerwirt

Tijdens de winteropleidingen verblijven we in Hotel Mesnerwirt. Het ligt zeer centraal in het centrum van Westendorf. Dat betekent dat de supermarkt, gezellige bars en de gondel allemaal op loopafstand zijn. Samen met de fijne kamers en een goed restaurant, maakt dit de ideale plek om te verblijven tijdens je winteropleiding! 

Heb je nog vragen, kijk dan eens bij de veelgestelde vragen of stel ons gerust een vraag. Klik op data en prijzen hieronder om je aan te melden voor een informatiedag of gratis online webinar.