Skip to content

Vervoer & Hotels

Weet jij al zeker dat skileraar worden iets voor jou is? Ben jij er al van overtuigd dat jij de snowboardleraar opleiding wilt volgen? Kom dan eens kijken bij één van onze informatiedagen en volg een gratis proeftraining. Je kunt de presentatie ook thuis volgen via een online webinar!

De kennismaking begint al op reis!

Vervoer

Snowsports Nederland biedt de mogelijkheid om vervoer naar Oostenrijk bij te boeken, zodat je je over de reis naar de bergen geen zorgen hoeft te maken.

Per touringcarbus of met de nachttrein (ligcoupés) vertrekken wij ‘s avonds naar Oostenrijk, alwaar wij ‘s ochtends tegen 10 uur aankomen.

Prijs

Prijsvervoer naar Oostenrijk:

 • Enkele reis Oostenrijk: € 149,-
 • Retour reis Oostenrijk: € 298,-

Let op!

Je kunt het vervoer aanklikken op het aanmeldformulier, of los bestellen na het boeken van je opleiding.
 • Er wordt het meest gebruik gemaakt van de nachttrein naar Oostenrijk. Indien het vervoer per bus is, wordt dit tijdig aan de deelnemers kenbaar gemaakt.
 • Retour is alleen direct na de opleiding, dus niet na het werken in Oostenrijk. De retourreis is altijd op de dag van het examen of maximaal 1 dag erna.

Wat mag er mee?

‘Neem mee wat je zelf kunt dragen’ is een goede richtlijn als je gaat inpakken. Meestal komt dit neer op een koffer of grote tas, een rugzak, skischoenen of snowboardschoenen en ski’s & skistokken of snowboard.

Pak je Rust!

Snowsports Hotels

Met Snowsports Nederland verblijf je in luxe en verzorgde accommodaties waar je je goed kunt voorbereiden op de intensieve opleidingsdagen. De hotels van Snowsports zijn voorzien van:

 • Ruime slaapkamers
 • Gratis WiFi
 • Uitgebreid ontbijt buffet
 • Afwisselende diners
 • Studieruimtes
 • Wellness
 • Gezellige bar voor ontspanning
Sankt Johann in Tirol

Hotel Fischer

Al jaren verblijven wij tijdens de skileraar opleiding van december in Hotel Fischer. Dit hotel ligt in het hartje van het pitoreske Sankt Johann in Tirol en biedt rust, ruimte, sfeer en alle andere gemakken die je tijdens een druk opleidingsprogramma wenst.

Geweldig hotel met een super leuke bar. Genoeg mogelijkheden om te leren. Schone kamers en goed eten.

DEELNEEMSTER SKILERAAR OPLEIDING VERE

Great hotel with a super nice bar. Plenty of opportunities to learn. Clean rooms and good food.

SKI INSTRUCTOR COURSE PARTICIPANT VERE
FIEBERBRUNN

Hotel Alpine Resort

Dit zeer luxe hotel in Fieberbrunn is tijdens de opleiding in december het onderkomen voor aankomend snowboardleraren en duaal leraren. Het hotel ligt direct aan de piste en biedt zeer veel luxe en rust om je te concentreren op het behalen van het Anwärter diploma.

Nog nooit in zo'n luxe hotel geslapen! En een goede nachtrust is nodig tijdens de duaal opleiding die ik heb gedaan.

DEELNEEMSTER DUAAL OPLEIDING ESRA

Never slept in such a luxurious hotel! And a good night's sleep is necessary during the dual course I did.

DUAL COURSE PARTICIPANT ESRA
LANERSBACH HINTERTUX

Hotel Pinzger

Tijdens de zomeropleidingen verblijven we in hotel Pinzger in Lanersbach. Dit hotel heeft alles wat wij zoeken. Ruime kamers, goed eten, studieruimtes, een gezellige bar, wellness en een bushalte naar de gletsjer voor de deur. 

Goed hotel waarin ik rustig kon leren, maar ook 's avonds een drankje kon doen in de hotelbar of in de kroeg in het dorp. En na het skiën even de wellness in! Super luxe!

DEELNEEMSTER SKILERAAR OPLEIDING JOLIEN

Good hotel in which I could learn quietly, but also in the evening I could have a drink in the hotel bar or in the pub in the village. And after skiing I went into the wellness area! Super luxury!

PARTICIPANT SKI INSTRUCTOR COURSE JOLIEN

Heb je nog vragen, kijk dan eens bij de veelgestelde vragen of stel ons gerust een vraag. Klik op data en prijzen hieronder om je aan te melden voor een informatiedag of gratis online webinar.