Skip to content

Partners

Wil je alles te weten komen over hoe je skileraar of snowboardleraar kunt worden, of weet je nog niet zeker of dit iets voor jou is? Kom dan naar één van onze informatiedagen in Snowworld Zoetermeer!

Opleidingspartners

In samenwerking met het skilerarenverband uit Niederösterreich organiseren wij diverse opleidingen tot skileraar en snowboardleraar.

SnowWorld is Nederlands grootste en bekendste sneeuwhal. Hier organiseren wij de gedeelde opleiding tot skileraar en snowboardleraar, Anwärter trainingen en informatiedagen.

Wintersportpartners

Bij onlineskishop.nl kun je terecht voor je wintersport materialen. Via Snowsports Nederland krijg je hier zelfs 15% korting!

Gek van Oostenrijk en ervaren in het werven en selecteren van tijdelijke krachten: dát is Werken in Oostenrijk. Snowsports Nederland werkt samen om jou aan een droombaan te geven bij een gave skischool!

MK Skiservice is al 25 jaar een begrip in de skiwereld. Niet voor niets komen veel topskiërs, berg- en skigidsen naar de shop voor advies en onderhoud. Snowsports is daarom ook blij om wintersport partner te zijn met MK!

Bij SkiWebShop haal je alles voor de wintersport. Al meer dan 15 jaar staan ze voor kwalitatieve skikleding en goede service. Samen met SkiWebShop en Snowsports ga je goed voorbereid de berg op!

Heb je nog vragen, kijk dan eens bij de veelgestelde vragen of stel ons gerust een vraag. Klik op data en prijzen hieronder om je aan te melden voor een informatiedag of gratis online webinar.