Skip to content

informatiedagEN, TRAININGEN & WEBINARS

infodag

Wil je alles te weten komen over hoe je skileraar of snowboardleraar kunt worden, of weet je nog niet zeker of skileraar of snowboardleraar worden iets voor jou is? Kom dan naar één van onze informatiedagen in Snowworld Zoetermeer, of connect met onze live webinar!

Alles te weten komen vanaf je keukentafel

Online Webinars

Wij organiseren regelmatig een online webinar vanuit ons kantoor, zodat jij alles te weten kunt komen over de verschillende skiopleidingen. Wij vertellen hier over de verschillende Anwärter opleidingen die via Snowsports Nederland te volgen zijn en alles wat daarbij komt kijken. Ook beantwoorden we gelijk al jouw vragen.

Mocht je niet kunnen tijdens een live webinar. Kijk dan gerust een ondemand webinar terug. De ondemand webinar is een webinar van enkele weken geleden en kun je op elk gewenst moment kijken. 

Online Webinars

Kom kennis met ons maken op een informatiedag!

Informatiedagen

Tijdens de informatiedagen vertellen wij jou alles over de verschillende opleidingen van Snowsports Nederland. Er zijn een aantal skileraren aanwezig die al een ski-, of snowboardopleiding doorlopen hebben. Zij zijn onze ervaringsdeskundigen en geven jou de beste tips om je opleiding te starten. Verder zijn er ook theorieboeken aanwezig waar je in kunt kijken om je inzicht te geven in verschillende vakken.

Informatiedagen

Is jouw ski of snowboard niveau al voldoende?

Gratis proeftraining

Aansluitend aan de informatiedag kun je gratis deelnemen aan jouw eerste ski- of snowboardleraren training! Tijdens deze training, die ongeveer 2 uur duurt, behandelt de trainer de basistechnieken die terugkomen in de opleidingen. Ook krijg je persoonlijke tips over hoe jij jouw techniek kunt verbeteren.

Snowworld Zoetermeer

Dit is het ideale startpunt om kennis te maken met het beroep skileraar! De informatiedagen vinden plaats op zondagen van 10:00 tot 13:00 uur in SnowWorld Zoetermeer. We starten met een informatiemoment, waarbij je al jouw vragen kunt stellen. Daarna start er een proeftraining voor ski- en snowboardleraren in spe!

Gratis Proeftrainingen

BEREID JE VOOR OP EEN OPLEIDING!

Voorbereidingstrainingen

Tijdens de voorbereidingstraining, die 2 keer 4 uur duurt verdeeld over 2 dagen, gaat de trainer kijken hoe je eigen techniek verbetert kan worden. We gaan de grootste fouten uit je houding halen zodat je in Oostenrijk direct met de goede houding kunt starten, wat veel tijd en frustratie scheelt tijdens de opleiding. Daarnaast krijg je ook een video analyse en kun je gelijk zien wat goed gaat en wat nog verbetert dient te worden!

De training kost €89,- voor 1 dag en €159,- voor 2 dagen. 

Meer informatie vind je op deze pagina: Opleidingen > Trainingen.

Voorbereidingstrainingen

Zo wordt dat Duits een makkie!

Met de Online Duits cursus, speciaal voor skileraren, heb jij een voorsprong tijdens de opleiding. Je kunt naast het bijspijkeren van jouw basis Duits skills, ook gelijk de termen leren die tijdens jouw opleiding gebruikt gaan worden. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Veelgestelde vragen

Kan ik de presentatie van de informatiedag/webinar ergens terugvinden?

Na afloop van een informatiedag of webinar sturen wij de presentatie per mail naar jou op. Let er goed op dat je een juist e-mailadres invult bij het aanmelden voor een event.

Is de gratis proeftraining voor skiërs en snowboarders?

Ja, de proeftraining in SnowWorld Zoetermeer is voor zowel skiërs als snowboarders. Zo krijg jij gelijk een beeld van de opleiding en jouw eigen niveau.

Heb je nog vragen, kijk dan eens bij de veelgestelde vragen of stel ons gerust een vraag. Klik op data en prijzen hieronder om je aan te melden voor een informatiedag of gratis online webinar.