Skip to content

Duits Cursus

Duits voor skileraren

De Anwärter opleiding is een officiële Oostenrijkse beroepsopleiding. De gehele opleiding is dus in het Oostenrijks. Dit is Duits met een dialect. Je moet dus wel een beetje Duits kunnen verstaan en spreken, en ook lezen en schrijven. Er wordt niet streng gecontroleerd op uitspraak en grammatica, maar wel op inhoud en kennis. Onze ervaring heeft geleerd dat onze deelnemers dit snel oppakken. Zeker ook omdat er Nederlandstalige begeleiding aanwezig is om te helpen.

Online Duits Cursus

Deze cursus is er speciaal voor gemaakt om jou op zowel de opleiding als het skilerarenleven voor te bereiden. De meeste mensen, en vooral je Ausbilders en toekomstige baas, zullen namelijk verwachten dat je Duits kan verstaan én kan spreken. Je hoeft de taal niet perfect te beheersen maar het is wel van belang om de basis en vooral de begrippen te kennen. Deze cursus helpt je daarbij! Viel Glück!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op…

Wat zit er in de cursus?

Gratis Duits Cursus

Naast de skileraren Online Duits Cursus bieden wij ook de basis Duits cursus aan. Deze cursus kun je geheel vrijblijvend volgen.

Duits cursus van Education First

Naast de skileraren Online Duits Cursus bieden wij ook in samenwerking met Education First een Duits cursus op locatie aan in München. Jij bepaalt zelf hoe lang jouw voorbereiding gaat duren, je kunt hierbij kiezen tussen 2, 4 of 6 weken.

Klik hier voor meer informatie

 

Boek via Snowsports jouw Duits cursus bij EF tegen een aantrekkelijke korting tot maar liefst 25%.

Het aanbod is geldig tot 14 november en vol = vol. 

Meer weten? 

Veelgestelde vragen

Hoe goed moet mijn Duits zijn?

Alle skileraar opleidingen en snowboardleraar opleidingen worden door Oostenrijkse opleiders gegeven. In Oostenrijk praten ze Duits met een dialect, basiskennis van de Duitse taal is dus nodig. Gelukkig kun je je hier goed op voorbereiden met Snowsports. Het meest belangrijke is dat je de taal kunt verstaan, je kunt je hier op voorbereiden door het Duitse nieuws eens te volgen of naar een Duitse tekenfilm te kijken. Naast luisteren, moet je ook kunnen spreken, jezelf voorstellen en wat ‘small talk’ is voldoende. Je moet namelijk voor de groep gaan staan en dan een les geven als examenopdracht. Tijdens de theorie behandel je stof uit een leerboek, je zult dus ook moeten lezen en de antwoorden op het examen in het Duits opschrijven. Dit wordt op inhoud beoordeeld, een grammaticaal foutje is dus helemaal niet erg.

Snowsports heeft een Online Duits cursus waarbij we ingaan op vaktermen en de basiskennis van het Duits verstaan, spreken, lezen en schrijven. Iedereen die graag zijn of haar Duitse taalkennis wilt verbeteren, adviseren wij deze taalcursus te volgen!2

Kan ik nog meer doen dan alleen de Online Duits cursus?

Een klassiek Duits gezegde luidt “üben macht den Meister.” Oftewel oefening baart kunst. Je kunt bijvoorbeeld het Duitse nieuws gaan volgen of naar een Duitse tekenfilm te kijken. Sommigen kiezen er zelfs voor om Duitse series te kijken.

Hoe lang duurt de Online Duits cursus?

Je kunt de Online Duits Cursus helemaal in je eigen tijd doen. Je kunt een paar dagen een uurtje inplannen en dan ben je al een heel eind!

Heb je nog vragen, kijk dan eens bij de veelgestelde vragen of stel ons gerust een vraag. Klik op data en prijzen hieronder om je aan te melden voor een informatiedag of gratis online webinar.