fbpx

Word ook snowboardleraar!

En sta komende winter elke dag op de piste!

Snowboardleraar opleiding

Ben jij een snowboarder en wil je graag in de sneeuw werken als snowboardleraar? Volg dan een 10-daagse snowboardleraar opleiding met Snowsports! Nadat jij je Oostenrijkse  Anwärter diploma behaald hebt, ben je officieel snowboardleraar en kun je gaan werken bij de tofste snowboardscholen in Oostenrijk en nog veel meer landen. Alle opleidingen van Snowsports worden uitgevoerd door Oostenrijkse ‘Staatliche Ausbilders’, dit zijn snowboarders met het hoogst haalbare diploma ter wereld en leren jouw alle skills en know how die je nodig hebt om snowboardleraar te worden. 

Wil jij meer weten, maak dan kennis met ons op een info dag!

Wat is een snowboardleraar opleiding?

Opleidingsprogramma

Snowboardleraar opleiding

Het programma van een opleiding is super gaaf en leerzaam. Je bent de hele dag bezig met snowboarden. Elke dag krijg je snowboardtraining waardoor jij een betere snowboarder wordt en je leert alles over de snowboard basics die jij aan jouw gasten moet leren. Na de training op de piste volg je verschillende theorie eenheden over snowboardmateriaal, organisatie en veiligheid. In de avonduren heb je tijd om nog even te studeren of lekker te chillen aan de bar. Op verschillende momenten zijn er coaches van Snowsports aanwezig om jou te helpen zo goed mogelijk te starten aan de examens. 


Wereldwijde erkenning

Anwärter diploma

Het Oostenrijkse opleidingssysteem heeft wereldwijde erkenning. Als je alle onderdelen van de opleiding positief hebt afgerond mag je jezelf officieel Anwärter snowboardleraar noemen, dit is het eerste level van het opleidingssysteem. Met dit level kun je bijna overal ter wereld aan de slag als snowboardleraar. Dus ook op indoorrolbanen en indoorsneeuwbanen zoals SnowWorld. Na je Anwärter diploma, kun je starten met je Landes opleiding. Met dit diploma kun je lesgeven aan vergevorderde snowboarders.

Baanbemiddeling voor snowboardleraren

Werken bij een snowboardschool

Snowboardles geven is geweldig! Je mag jouw passie overbrengen op anderen en je werkt in een geweldige omgeving. Je geeft vier uur per dag snowboardles en dan kun je zelf nog even boarden, what a job! Na jouw aanmelding krijg je een overzicht met de leukste snowboardscholen in Oostenrijk. 

TIP: stuur je motivatie en sollicitatie zo snel mogelijk op naar een aantal snowboardscholen en vergroot jouw kansen op werk!


GEEN ONVERWACHTE KOSTEN

Wat is er inclusief?

  • Hotel in Oostenrijk o.b.v. halfpension (ontbijt+diner)
  • 10 daagse liftpas
  • Opleidingskosten + administratieve kosten
  • Leerboek met leerschema
  • Nederlandse begeleiding en coaching
  • Examen voorbereiding van theorie en praktijk
  • Baanbemiddeling bij snowboardscholen

Vele voordelen

Snowsports werkt samen met de beste opleiders van Oostenrijk. Zij hebben de hoogst haalbare kwalificering en leren jou alle skills en know-how wat een snowboardleraar moet hebben. 

Snowsports heeft een uitgebreid netwerk en helpt jou graag met het vinden vaan een toffe baan bij een skischool, je moet dan wel voldoen aan onze bemiddelingsvoorwaarden.

Met Snowsports verblijf je in luxe sporthotels. Zo kun je goed herstellen en regenereren na intensieve opleidingsdagen.

Tijdens de opleidingen zijn er nederlandse begeleiders en gediplomeerde snowboardleraren aanwezig die jouw helpen met de theorie en praktijk.

Met Snowsports reis je gezamenlijk naar Oostenrijk per touringbus of nachttrein. Je kunt natuurlijk ook zelfstandig aanreizen.

Een goede voorbereiding is belangrijk voor een goed resultaat, daarom kun je met Snowsports voorbereidingstrainingen en een taalcursus Duits volgen.

Komende opleidingen

Er zijn geen komende evenementen

De bergen, onze speeltuin

Leuke en leerzame dagen!

'Super leuke 10 dagen gehad. Heel leerzaam, zwaar, pittig maar wat een gezellige sfeer. Hele leuke mensen ontmoet & onze hele groep van Snowsports Nederland heeft een 100% score gehaald!!!! Begeleiding van Niek, was super! Paar avondjes geholpen met onze theorie! De ausbuilders hebben ons heel goed geholpen, streng maar ook met een lach erbij. Snowsports Nederland, bedankt voor deze ervaring! Op naar een top seizoen!'

Deelneemster Nina Gorter

Perfecte begeleiding

'Snowsports Nederland is een jonge, spontane en gedreven organisatie die je gedurende je opleiding perfect begeleid. 

De begeleiders die mee gaan naar de opleiding verzorgen tevens de voorbereidingstraining op locatie, 2 dagen voor de officiële start van de opleiding. Tijdens deze training worden alle examen onderdelen geoefend waar je bij de examens op beoordeeld wordt. Dit is zeker aan te raden gezien dat je dan met de start van de opleiding niet voor al te veel verassingen komt te staan.'


Deelnemer Sander

Ook snowboardleraar worden?

Neem nu contact op met een medewerker van Snowsports
en vraag hem of haar alles wat je wilt weten om je droom waar te maken!

Snowsports Nederland is het opleidingsinstituut voor skileraar en snowboardleraar opleidingen.

Word ook baas van de piste!

Neem contact op

facebook_page_plugin