Skip to content

Skischolen

De leukste skischolen!

Stel je voor dat jij zometeen naar Oostenrijk gaat om skiles te geven. Met je Anwärter op zak naar het leven van echte skileraar. Of ben jij nog op zoek naar de leukste skischool? Hieronder hebben wij een lijst met een deel van de skischolen waarmee wij door de jaren een goede band hebben opgebouwd. Het kan zijn dat jij op zoek bent naar een specifieke skischool die hier niet tussen staat. Neem dan vooral even contact met ons op, dan helpen wij je graag verder. Wij bieden skileraren baangarantie bij leuke skischolen!

Wil jij meer weten, maak dan kennis op een info dag of volg een online webinar!

Skischolen

[drts-view directory="skischolen" name="skischolen"]

Veelgestelde vragen

Kan ik tijdens het seizoen overstappen naar een andere skischool?

Overstappen naar een andere skischool gebeurt vrijwel niet tijdens een seizoen. We zien dat nieuwe skileraren bijna altijd een super goede klik hebben bij hun skischool. Vaak willen ze daardoor daar blijven. Ook is het voor skischolen lastig. Zij kopen een liftpas voor jou, die ze weg kunnen gooien als jij ineens naar een andere skischool zou gaan.

Helaas komt het heel afentoe voor dat het niet klikt tussen jou en de skischool. Probeer in dat geval eerst het gesprek aan te gaan met jouw skischool. Mocht je er niet uitkomen kun je ons altijd bereiken. Dan kijken we samen naar een gepaste oplossing!

Kan ik samen met een paar vrienden bij een skischool geplaatst worden?

Vaak is dit wel mogelijk. Zet in je mail met CV en motivatiebrief ook met wie je graag bij een skischool geplaatst wilt worden. Dan gaan wij daarmee aan de slag.

Heb je nog vragen, kijk dan eens bij de veelgestelde vragen of stel ons gerust een vraag. Klik op data en prijzen hieronder om je aan te melden voor een informatiedag of gratis online webinar.