Skip to content

Begeleiders & Trainers

Wil je alles te weten komen over hoe je skileraar of snowboardleraar kunt worden of weet je nog niet zeker of skileraar of snowboardleraar worden iets voor jou is? Kom dan naar één van onze informatiedagen in Snowworld Zoetermeer!

Het team van Snowsports

Alle trainers, opleiders, medewerkers en ambassadeurs van Snowsports zijn gepassioneerde wintersport liefhebbers en zijn al vele jaren actief in de wintersport. Wij stellen ons graag even voor.

 
Stefan woont al ruim 14 winters in Oostenrijk en was er al vroeg bij, op 5-jarige leeftijd stond hij voor het eerst op ski's. Zijn passie voor de wintersport uit zich in de verschillende opleidingen en bedrijven die hij heeft opgericht.
Stefan Aalders
CEO, Snowsports Nederland
Vanaf het begin is Niek betrokken bij de opleidingen en trainingen van Snowsports. Nadat hij in 2006 zijn eerste Oostenrijkse snowboard diploma heeft behaald, is hij geen winterseizoen meer in Nederland geweest!
Niek van der Horst
Trainer ski + snowboard
Lieke is op jonge leeftijd begonnen met skiën en deze passie voor wintersport is nooit meer weggegaan. In 2018 heeft zij haar Anwärter diploma gehaald bij Snowsports Nederland en geeft skiles in het mooie dorp Westendorf, Oostenrijk. Lieke is momenteel werkzaam voor de werving, selectie en plaatsing van de deelnemers.
Lieke Smit
Werving & selectie + begeleider ski
Sjoerd is verantwoordelijk en het contactpunt voor deelnemers uit het Verenigd Koninkrijk.
Sjoerd Molenaar
Begeleider ski + Coördinator Snowsports Instructor

Heb je nog vragen, kijk dan eens bij de veelgestelde vragen of stel ons gerust een vraag. Klik op data en prijzen hieronder om je aan te melden voor een informatiedag of gratis online webinar.