Skip to content

Kids Expert Opleiding

Word nu Kids Expert!

Ben jij een skileraar en geef je graag les aan kinderen? Volg dan de Kids Expert opleiding met Snowsports! De Kids Expert opleiding is een aanvulling op de Anwärter opleiding, waarin je alle ins en outs leert op het gebied van lesgeven aan kinderen. Met de Kids Expert opleiding zal je veel zelfverzekerder in je schoenen staan als kinderskileraar en zal jij als leraar, maar ook je kinderen veel meer plezier uit de lessen halen.

Wat houdt de Kids Expert opleiding in?

Kids Expert opleiding

De Kids Expert opleiding is erg leuk en leerzaam! In de opleiding komen allerlei onderwerpen aan bod gericht op skiles geven aan kinderen in verschillende leeftijdscategorieën, kids 3 tot 6 jaar, junioren 7 tot 12 jaar en tieners 13 +. 

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op…

Inhoud Kids Expert opleiding

Voordelen voor jou als Kids Expert!

Met de Kids Expert opleiding van Snowsports Nederland zal je veel zelfverzekerder lesgeven en voor de groep staan! Naast dat je na de opleiding genoeg inspiratie hebt om een hele week leuke en originele activiteiten op te zetten, verbeter je ook je eigen lesgeef skills. Daarmee kan je als Kids Expert kinderen op een speelse wijze leren skiën! Zo haal jij als leraar, maar ook de kinderen waar je les aan geeft, veel meer plezier uit de skilessen. 

Enthousiast?

Ben jij een gemotiveerde kinderskileraar(es) en wil je graag je lesvaardigheden en je creativiteit binnen je skiles verbeteren? Meld je dan aan voor de Kids Expert opleiding van Snowsports Nederland!

Geplande Kids Expert opleidingen

Geen evenementen gevonden!

Geplande Anwärter opleidingen

Geen evenementen gevonden!

Heb je nog vragen, kijk dan eens bij de veelgestelde vragen of stel ons gerust een vraag. Klik op data en prijzen hieronder om je aan te melden voor een informatiedag of gratis online webinar.