Skip to content

Voorbereidingstraining Landes 1

Date

19 okt 2024

Time

09:30 - 16:00

Location

Snowworld - Zoetermeer

Cost

€89,00

VOORBEREIDINGSTRAINING LANDES 1, 4 UUR (SKI)

Ben je Anwärter skileraar en wil je je skivaardigheden naar een hoger niveau tillen, of ben je geïnteresseerd in Landes 1-trainingen, dan hebben we goed nieuws!

De Landes 1 opleiding is het volgende niveau in het bekende Oostenrijkse opleidingssysteem na het behalen van je Anwärter diploma. Dit is een leuke stap in je skicarrière en we weten hoe belangrijk voorbereiding is. Daarom hebben we deze Landes 1 voorbereidingstraining voor je georganiseerd.

Tijdens deze intensieve trainingsdag krijg je inzicht in de specifieke onderdelen die op het praktijkexamen worden beoordeeld. 

We hebben een uitdagende training voorbereid waarbij onze ervaren trainers, die bekend zijn met de opleiding, je helpen om jouw skitechniek naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast gaan we ook in op de systematische stappen die tijdens de training worden uitgelegd.

Bij deze training zit een videoanalyse die direct visuele feedback geeft op je prestatie. Je ziet wat er goed gaat en waar er ruimte is voor verbetering. Bovendien krijg je de kans om tijdens de dag andere skileraren te ontmoeten. Dit zorgt ervoor dat de teamspirit en het plezier in het skiën een boost krijgen. Je leert niet alleen nieuwe mensen kennen, maar ook hoe je beter kunt worden in het skiën.

Deze training duurt 4 uur en kost € 89,- en is inclusief toegang tot het SnowWorld Zoetermeer, waar we op baan 3 genoeg te trainen hebben.

Maak gebruik van deze trainingen om verder te groeien en een solide basis te leggen voor jouw succes in de Landes opleidingen. Schrijf je nu in om zeker te zijn van je plek! 

Heb jij je Anwärter diploma en wil je niet perse een Landes opleiding doen, maar wel graag trainen? Dat kan natuurlijk ook! Het zijn trainingen op hoog niveau waardoor je beter en bewuster gaat skiën! Meld je gerust aan en train met ons mee!