Corona maatregelen

Helaas heeft het corona virus ook invloed op onze opleidingen. Op deze pagina vertellen we je graag alles over de corona
maatregelen en de omstandigheden.

Reizen naar Oostenrijk

Ook Oostenrijk is sinds December 2020 weer in een lockdown. Deze zal naar verwachting duren tot begin april 2021. Het is om deze reden ook niet mogelijk om af te reizen naar Oostenrijk. Wanneer dit weer mag kunnen er mogelijk voorwaarden aan verbonden zijn. Wat deze precies zullen zijn weten wij nog niet. Wel weten we dat het vorig jaar verplicht was om een mondkapje te dragen in de bus en moest je een negatieve coronatest aan kunnen tonen. Deze mocht niet ouder zijn dan 72 uur.

Tijdens de opleiding

Ook tijdens de opleiding zullen er een aantal maatregelen zijn waar we ons aan moeten houden. Wat deze precies zijn is nog niet duidelijk. We houden dit uiteraard nauwlettend in de gaten. Tijdens voorgaande opleidingen in 2020 waren er de volgende maatregelen:

 

  • 1 Meter afstand houden van elkaar.
  • Draag een mondkapje in openbare ruimtes
  • Draag een mondkapje in het openbaar vervoer (de stoeltjesliften en gondels horen hier ook bij)

Annuleren

Het kan helaas zo zijn dat Oostenrijk de maatregelen niet gaat versoepelen. Mochten wij hierdoor genoodzaakt zijn om de opleiding te annuleren terwijl jij al een opleiding bij ons geboekt hebt, dan ontvang je uiteraard het reeds betaalde bedrag terug. Dit geldt ook wanneer jij de opleiding zelf af moet zeggen, omdat je bijvoorbeeld positief bent getest of in quarantaine moet door een gezinslid.

Update

Uiteraard houden we de bewegingen rondom het coronavirus in Oostenrijk nauwlettend in de gaten. We zullen dit dan ook met jullie blijven delen via onze social-mediakanalen en deze pagina. Heb je nog vragen voor ons met betrekking tot het coronavirus? Neem dan contact met ons op.