Corona maatregelen

Helaas heeft het corona virus ook invloedt op onze opleidingen. Op deze pagina vertellen we je graag alles over de corona
maatregelen en de omstandigheden.

Reizen naar Oostenrijk

Ook Oostenrijk is sinds December 2020 weer in een lockdown, deze zal naar verwachting duren tot begin april 2021. Het is om deze reden ook niet mogelijk om af te reizen naar Oostenrijk. Wanneer dit weer zal mogen zitten hier wellicht een aantal voorwaarden aan verbonden. Wat deze precies zullen zijn weten wij nog niet. Wel weten dat het vorig jaar verplicht was om een mondkapje te dragen in de bus en moest je een negatieve coronatest aan kunnen tonen. Deze mocht niet ouder zijn dan 72 uur.

Tijdens de opleiding

Ook tijdens de opleiding zullen er waarschijnlijk een aantal maatregelen zijn waar we ons moeten houden. Wat deze precies zijn is nog niet duidelijk. We houden dit uiteraard nauwlettend in de gaten. Tijdens voorgaande opleidingen in 2020 waren er de volgende maatregelen:

 

  • 1 meter afstand houden van elkaar.
  • Draag een mondkapje in openbare ruimtes
  • draag een mondkapje in het openbaar vervoer (de stoeltjesliften  en gondels horen hier ook bij)

Annuleren

Het kan helaas voorkomen dat Oostenrijk de maatregelen niet gaat versoepelen. Mocht je al een opleiding bij ons geboekt hebben welke we af moeten zeggen, dan ontvang je uiteraard het gehele bedrag terug. Dit geldt ook als jij de opleiding zelf af moet zeggen, omdat je bijvoorbeeld positief bent getest of in quarantaine moet door een gezinslid.

Update

Uiteraard houden we de bewegingen rondom het coronavirus in Oostenrijk nauwlettend in de gaten. We zullen dit dan ook met jullie blijven delen via onze social mediakanalen en deze pagina. Heb je nog vragen voor ons met betrekking tot het coronavirus? Neem dan contact met ons op.