Opleidingen tot skileraar en snowboardleraar

Belastingteruggave skileraar en snowboardleraar

Belastingteruggave na je werk in Oostenrijk!

Heb je de afgelopen seizoenen gewerkt voor een Oostenrijkse skischool? Overal waar gewerkt wordt moet inkomstenbelasting betaald worden, zo ook in Oostenrijk. Het leuke van belasting betalen in Oostenrijk is dat je een groot deel hiervan terug kunt vragen. Op verschillende websites vind je hier informatie over, echter een duidelijk verhaal over hoe het in zijn werk gaat was er nog niet. Helpdesk Oostenrijk biedt hier de uitkomst, zij zijn dé schakel tussen jou en de Oostenrijkse belastingdienst.

Waarom kan ik belasting terugvragen?
Net als in Nederland houdt elke Oostenrijkse werkgever belasting in op het brutoloon. Omdat je meestal maar 3-4 maanden werkt, overschrijd je vaak bij lange na niet het bedrag waarop wel belasting betaald moet gaan worden. Dit wordt ook wel de belastingvrije voet genoemd en ligt op jaarbasis rond een bruto loon van €11.000. Voor een grote groep mensen geldt dat ze nog een leuk bedrag terugkrijgen. Zonde om te laten liggen!

Helpdesk Oostenrijk
Het proces van teruggave vraagt aandacht, de mensen van Helpdesk Oostenrijk hebben de benodigde ervaring en contacten met de Oostenrijkse belastingdienst waardoor teruggave veel gemakkelijker voor je wordt. Zij vragen een vast bedrag voor het verzorgen van jouw aanvragen. Het enige dat van jou verwacht wordt is het invullen van een aantal gegevens. Dit kost je hoogstens een paar minuten! Check voor meer informatie de website www.helpdeskoostenrijk.nl.

 Helpdesk Logo RGB 01 nlblauw

Contact

Wil je meer informatie over onze opleidingen, trainingen en cursussen? Kijk dan eens bij Vraag & Antwoord.

Staat jouw vraag er niet tussen? Bel dan met één van onze medewerkers. Ook 's avonds bereikbaar!

+ 31 85 273 53 08

Of stel je vraag via het contactformulier.

Agenda

 

3 november     Anwärter Ski Pitztal
15 november     Info avond
19 november     Info dag Ermelo
21 november     Cursus Duits
3 december     Anwärter Training
6 december     Voorbereidingstraining
Oostenrijk
7 december    

Anwärter Ski Kitzbuhel

 

 

 

Contact
Infodag